Anleggene våre er stengt

Postet av Ottestad IL den 15. Mar 2020

Våre anlegg i Idrettsparken og på Hias er stengt, og det er ikke lov å samles her for uorganisert trening.

De siste dagene har det vært mange ungdommer og unge voksne på banen. Vi forstår at man ønsker å møtes og trene, men dette er ikke tiden for det! Skal vi komme noen vei med denne nasjonale dugnaden for å bremse spredningen av koronaviruset, må alle delta.

Anbefalinger fra NFF Indre Østland: Hold dere borte fra banene til situasjonen har blitt bedre. Bruk gjerne tid med ballen alene, ta en løpetur alene eller ei styrkeøkt i stua hjemme.

Husk – du kan være smittebærer uten å vite det (tar 5-14 dager før sykdommen slår ut)

Virus er seiglivede, de kan overleve i en luftsky i 3 timer, på papp i 24 timer og opptil 3 døgn på plast og rustfritt stål. Se forskning.no

 


0 Kommentar

All breddeaktivitet stoppes ut april

Postet av Ottestad IL den 12. Mar 2020

Fra og med i dag, 12.03.2020 avlyses alle kamper og treninger i Ottestad IL ut april måned. Gjelder både håndball, fotball, innebandy og volleyball. (Fotballforbundet og bandyforbundet avlyser all breddeaktivitet, mens håndballforbundet og volleyballforbundet foreløpig har avlyst all kampaktivitet. Kommunelegen krever at alle haller og gymsaler stenges.)

Alle skirenn er avlyst.

Alle øvrige ski- og sykkel-aktiviteter stoppes også. Dette etter regjeringens pressekonferanse i dag 12.03. klokken 14 der det konkluderes med at "forbud mot all organisert idrett, både innendørs og utendørs.


Mari, OIL0 Kommentar

Hindre virussmitte i OIL

Postet av Ottestad IL den 11. Mar 2020

11.03.2020: I samråd med kommunelegen anbefaler Ottestad IL at

alle aktiviteter som ikke er strengt nødvendige (med unntak av treninger) avlyses

Det vil si kveldsmat, sosiale sammenkomster, foreldremøter, medlemsmøter, kick-off m.m.

Treninger:

  • Inntil videre går alle treninger som planlagt
  • Men i Ottestadhallen/Stangehallen ønsker vi at foreldre ikke blir med inn med mindre det er helt nødvendig, lever og hent ungene utenfor hovedinngangen
  • HUSK at alle med antydninger til luftveissymptomer (hoste, sår hals, tett neste) eller feber skal holde seg hjemme
  • Vask hendene før du går på trening, og vask hendene med en gang treningen er ferdig (ber lagleder om å minne på dette)
  • Se nye råd fra kommunen i dag 11.3.: https://www.h-a.no/2020/nyheter/her-er-kommunenes-nye-og-oppdaterte-korona-rad/)

Kamper/konkurranser:

Vi avventer eventuell info fra særforbundene når det gjelder gjennomføring av kamper/konkurranser. Større arrangementer som Birken er avlyst, og Innebandy har avlyst sine mini-runder. De andre særkretsene foreløpig ikke avlyst seriekamper/ordinære arrangementer. Sender fortløpende info til trenere/lagledere hvis det kommer nyheter om kampavvikling.

 

Hvis det er spørsmål, kontakt daglig leder Mari Nordtun, tlf. 971731060 Kommentar

Krafttak mot kreft 10. mars - digital innsamling

Postet av Ottestad IL den 28. Feb 2020

Krafttak mot kreft er Kreftforeningens årlige innsamlingsaksjon, og den 10. mars deltar mange av våre lag i bøssedugnad i Ottestad.

Årets innsamling skal gå til forskning på kreftformer med lav overlevelse, du kan lese mer om årets aksjon på https://kreftforeningen.no/krafttakmotkreft/arets-tema/

NYTT 10.03. kl. 14: Vi har fått melding om at dør-til-dør-aksjonen anbefales avlyst for å hindre smittespredning. Vi forholder oss til Kreftforeningens anbefalinger som er gitt i dialog med kommunelegen. ÅRETS AKSJON BLIR EN DIGITAL AKSJON - VI OPPFORDRER TIL Å GI PENGER PÅ VIPPS # 441139 ELLER KONTO (1503.07.66056, merkes med komite 441139).

Mer informasjon legges ut her og deles med alle involverte så snart det foreligger.

Informasjon fra Kreftforeningen:

Den beste følelsen i livet!
 
I dag overlever over syv av ti nordmenn kreft, men bak statistikken skjuler det seg store forskjeller. Det er fremdeles flere kreftformer som svært få overlever. Eksempel på dette er bukspyttkjertelkreft og lungekreft. To av ti overlever lungekreft og færre enn én av ti overlever bukspyttkjertelkreft

Ofte oppdages disse kreftformene for sent, og behandlingen som eksisterer er ikke god nok. Det skyldes blant annet for lite kunnskap.

Å bli alvorlig kreftsyk forandrer alt – både for den som er syk og de som er rundt. Å få vite at man får leve videre, er den aller beste følelsen i livet. Den følelsen vil vi at flere skal få oppleve.

Hva går pengene til?
 Pengene som samles inn til årets Krafttak mot kreft skal gå til kreftforskning for å bidra til at flere overlever kreftformer som i dag få overlever, og til gode omsorgstilbud for pasienter og pårørende

Hva er Krafttak mot kreft?

  • Krafttak mot kreft er Kreftforeningens årlige innsamlingsaksjon
  • Aksjonen foregår i uke 11 hvert
  • Hvert år velges det et tema for aksjonen som pengene går til
  • Du kan støtte aksjonen ved å gi penger eller være bøssebærer
  • Les mer på www.krafttakmotkreft.no0 Kommentar

Medlemsfaktura og treningsavift på vei

Postet av Ottestad IL den 29. Jan 2020

I løpet av uke 4-5 vil medlemsfaktura for Ottestad IL bli sendt til alle medlemmer. 200 kr for enkeltmedlem, 500 kr for familiemedlem. Du må selv sørge for å varsle oss hvis du vil ha familiekontingent.

Faktura sendes på epost (kan havne i spam, så følg med) og vil i tillegg ligge i MinIdrett.

Innen medio februar sender vi ut følgende treningsavgifter innen medio februar:


Klikk på lenkene hvis du vil vite mer om treningsavgiftene.

Har du spørsmål, kontakt medlem@ottestadil.no
0 Kommentar

Levert av IdrettenOnline