UNG TROPP: Martin Hansson (t.v), William Karlsen (i midten) og Trym G. Moløkken var tre i den unge troppen som lørdag slo Kolbu.

Siste test før NM-kvaliken mot Lillehammer kom hjemme mot Kolbu KK lørdag formiddag. Elleveren som startet holdt faktisk en snittalder på 19,6 år!

Bakgrunnen for den unge elleveren var et par eldre forfall. To av de tre eldste i troppen, Erik Hulleberg (26) og Emil Øverhaug (28) manglet begge, mens troppens eldste Lars Palfi (30) kom inn til pause.

Følgende 11 startet for oss: Isak Tørring (17), Martin Hansson (18), William Karlsen (19), Mads Miguel Nylende (19), Luca Sveen (19), Jonas Løkken (19), Martin Snildal Nygård (20), Vebjørn Strandlie (20), Kristian Aasen (21), Kristian Bessesen (21), Marcus de Flon (23).

I tillegg spilte: Trym Gammelmo Moløkken (19), Markus Grubben (21), Truls Brohjem (23) og Lars Palfi (30),

Det unge laget leverte varene mot divisjonskollega Kolbu KK. Det tok noen minutter før kampen fikk satt seg, men etter det leverte guttene god fotball på Hias. Kaptein og eldstemann Marcus de Flon åpnet scoringsballet.

Kristian Bessesen doblet ledelsen med et godt skudd og sørget med det for 2-0 halvveis. Vi var godt fornøyde med de første 45. Kampen ble spilt i vårt tempo og vi har ballen i store deler av omgangen.

Etter hvilen forsøker vi å gjenskape prestasjonen, men det viste seg å være litt vrient. Kolbu har også en mer offensiv tilnærming og gir oss bedre kamp. 2-1 kommer ganske kjapt. Vi har en dårligere periode, men vi er likevel hvasse offensivt.

Innbytter Trym Gammelmo Moløkken (19) er frampå og sørger for 3-1. Kolbu reduserer nok en gang på en gavepakke fra oss. 4-2 kommer etter et vakkert angrep. William Karlsen drar seg nesten inn i mål før han serverer Moløkken på blank kasse.

Kolbu svarer nok en gang. Thore Ulstein er målscorer for gjestene med en kontant avslutning ned i hjørnet. Men Moløkken var ikke ferdigscoret for dagen og satte sitt tredje med pannebrasken på en dødball. Hattrick der altså!

Takk til Kolbu for treningskampen og lykke til framover!

Kolbus referat fra kampen kan du lese her.

21 mål på fire kamper

Dette var vår fjerde treningskamp i vinter. Alle fire er vunnet og det er scoret minst fem mål i samtlige. Litt voldsomt. Totalt står vi med 21 scorede mål og 9 innslupne.

• HamKam G19 5-4
  • Engerdal 6-1