Innovasjonscamp med forslag til 100-årsjubileumsfestival!

Postet av Ottestad IL den 15. Jun 2016

9. trinn på Ottestad ungdomsskole hadde i dag en litt annerledes skoledag. Ungt entreprenørskap i samarbeid med Ottestad idrettslag inviterte elevene til å løse et kreativt oppdrag. Elevene ble delt inn i 18 grupper som skulle komme med forslag på en aktivitetsfestival til OIL sitt 100-årsjubileum i 2018.

Vinnere av Innovasjonscamp Ottestad ungdomsskole 2016. Foto: Torfinn Kringlebotn


Gruppene presenterte veldig mange, gode og kreative ideer på innhold, aktiviteter, målgrupper, markedsføring, logo, slagord etc. Dette kan bli en festival ingen andre idrettsklubber har sett maken til!

Av alle presentasjonene, plukket juryen ut tre finalister til en grand final! Det aller beste forslaget til jubileumsfestival ble premiert med 1000 kr fra Ungt entreprenørskap. Idrettslaget ønsker å bidra til økt fysisk aktivitet og takket for fantastisk innsats med å gi aktivitetsutstyr for 1000 kr til hver klasse.

I juryen fra OIL satt daglig leder Mari B Nordtun og leder Torfinn Kringlebotn.

Her er de andre to finalegruppene i kreativt arbeid:
Takk for dugnadsinnsatsen - nå starter vi!

Postet av Ottestad IL den 28. Jan 2016

En varm takk til de som stilte opp på dugnad i helgen - og en ekstra takk til de positive menneskene som rykket inn til "akutt-dugnad" på tirsdag for at vi skulle komme i mål! Dette synet av storesalen med trehvite vegger og linoleumsgulv er snart en saga blott. Nå pågår oppussingen for fullt, og både storesal og toaletter et stengt i perioden frem til 1. april. Deretter vil klubbhuset fremstå i ny prakt, og vi håper alle våre medlemmer får stor glede av de "nye" lokalene.