Nå forsvinner Hias-matta til resirkulering

Postet av Ottestad IL den 5. Jul 2021

I dag og i morgen blir rullene lastet på 7 semitrailere og kjøres til Tebe sport sitt anlegg i Melhus sør for Trondheim. Der blir kunstgress, sand og gummigranulat separert og alle deler blir gjenbrukt som råvarer i annen industri. I etterkant vil vi motta en miljørapport som viser hvor mye råstoff man fikk ut av prosessen og hva de blir gjenbrukt til.

Takk til alle ivrige medlemmer som stilte opp på dugnad for å rulle opp det gamle kunstgresset forrige uke!  

Nå gjenstår noen dager med avretting og finpuss av underlaget før Unisport kommer hit den 12. juli for å legge nytt kunstgress med miljøvennlig innfyll på Hias-banen. Snart i mål!

Foto Bjarne Kise
Takk for støtten til sykkelparkering!

Postet av Ottestad IL den 2. Jul 2021

Vi er utrolig takknemlige for gavemidlene som har kommet inn til sykkelparkering ved klubbhuset. Private givere har bidratt med 1300 kr, og Sparebank1 har bidratt med 30.000 kr gjennom prosjektet "Alle henda tilbake". 

Pengene vil gå uavkortet til sykkelstativ og bom foran klubbhuset. For å hindre biltrafikk og sikre god plass til sykler.

I løpet av juli vil plassen foran klubbhuset bli opparbeidet og asfaltert, og i august vil vi lage sykkelparkering med støttemur ut mot veien. Området skal sperres av med bom sånn at så mange som mulig kan parkere sykkelen trygt hos oss når de trener eller er på tur. I tillegg får vi en ny, utendørs innebandybane bortenfor garasjen og grillplassen. Dette er den samme banen som sto ved ungdomsskolen før arbeidet med svømmehallen startet opp. Bandybanen vil være tilgjengelig for alle.