Treningstider for høsten er klare!

Postet av Ottestad IL - Håndball den 21. Aug 2020

Treningstidene for håndballgruppa er klare, og er nå lagt ut på våre hjemmesider (Treningstider)

De yngste lagene starter etter høstferien. For førsteklassingene, 2014 årgangen, er det planlagt oppstart av håndballtrening for OIL INTRO, som er et treningstilbud med fotball, håndball, innebandy og ski.

Ottestad IL Håndball er en foreldredrevet håndballgruppe der vi er avhengig av at foreldre melder seg som trenere/ lagledere. Ta kontakt hvis du kan være interessert i en slik oppgave! (Sportslig leder Kjersti Haakensveen Skåret, tlf. 91688616)


Foto: Stangeavisa0 Kommentar

Håndballskole i høstferien

Postet av Ottestad IL - Håndball den 20. Aug 2020


Ottestad IL arrangerer håndballskole for barn 6-11 år i høstferien 2020.

Håndballskolen er et tilbud til alle barn mellom 6-11 år, og det er ikke et krav at man har spilt håndball før. Vi inviterer til lek og moro med ball, og håper at både håndballferdigheter og vennskap skal utvikle seg på disse tre dagene.

Håndballskolen arrangeres i Ottestadhallen mandag 05. – onsdag 07. oktober. Vi har åpent fra kl. 0800, og skolen er fra kl. 0900-1500. Påmelding skjer etter førstemann til mølla prinsippet. Ottestad Håndballskole har plass til 50 deltakere.

Håndballskolen koster 800,-. Det serveres sunn lunsj og frukt hver dag under håndballskolen. I tillegg får alle deltakerne en håndball, t-skjorte og drikkeflaske.

Påmeldingen er nå avsluttet!


For mer informasjon, kontakt Kjersti Haakensveen Skåret, tlf. 916 88 616. Mail: handball@ottestadil.no

Håndballskolens sponsorer:


0 Kommentar

Levert av IdrettenOnline