Praktisk info om fotballskolen

Postet av Ottestad IL den 5. Aug 2022

fotballskole5.jpg

Praktisk info

Start: Mandag 8. august, oppmøte klokken 8 for registrering og info til foreldre og barn.

Hvis barnet kommer fra en annen klubb enn Ottestad eller ikke har spilt fotball før, så si gjerne ifra til oss når dere kommer. Så kan vi ta litt ekstra godt vare på de som ikke kjenner så mange.

Sted: Ottestad Idrettspark

Tid: Vi har åpent kl. 8-15, kjernetid med aktiviteter er kl. 9-14. Oppmøte kl. 8 første dag.

Frokost: Barn som kommer tidlig må gjerne ta med niste og spise frokosten sin her

Mat: Vi serverer smøremat, frukt og grønt hver dag. Fredag griller vi hamburgere.

Utstyr: Ta med egen ball (husk å merke ball, flasker og klær med navn!). Leggskinn er påbudt, fotballsko er fint hvis du har. Ta med vannflaske. Er du keeper, så ta gjerne med egne hansker. Klær etter vær. Alle deltakere får utdelt TINE treningstrøye og sekk. Lurt å merke trøye og sekk med navn etter første dag.

Program: Første dag blir deltakerne delt inn i grupper etter alder, 8-10 barn per gruppe. Aktivitetene organiseres på stasjoner, her får man øve på skudd, føring, pasning, teknikk, spill, ballkontroll, målvakt og hinderløype. Hver gruppe har faste instruktører som følger dem rundt. På fredag er det avslutning med fotballturnering og grilling.

Instruktører: Vi har med oss 30 unge instruktører fra ungdomsskole og videregående. De aller fleste har erfaring fra tidligere fotballskoler. I tillegg er det minst 5 voksne til stede hver dag, disse vil ha et overordnet ansvar for deltakere og instruktører.

Fotografering: Vi ønsker å ta bilder under fotballskolen som kan brukes på nettsider og liknende. I tillegg tar vi lagbilder som trykkes i Stangeavisa. Bildene vil selvsagt bli brukt med varsomhet, og vi har registrert de som ønsker å reservere seg fra fotografering.

Solvett: Tirsdag formiddag kommer Kreftforeningen og forteller litt om hvordan man bør beskytte seg mot sola og deler ut solkrem. Se info om sol fra kreftforeningen. Ottestad IL er stolt samarbeidspartner til Kreftforeningen som har flere tilbud for kreftpasienter, pårørende og etterlatte.

Velkommen til aktive dager sammen med gamle og nye venner!

Daniel Zachariassen (leder fotballskolen) tlf. 94179843, daniel.zachariassen@outlook.com

Mari Blokhus Nordtun (leder OIL) tlf. 971 73 106, mari@ottestadil.no