Sosial treningshelg med storfint besøk

Postet av Ottestad IL den 30. Mai 2022

lag-4.jpg

J2010 har hatt en fantastisk helg med mye sosialt og to treningsøkter med to dyktige og kjente jenter. Det hele startet fredag 27.mai klokka 1900 på klubbhuset. Da ankom 15 spente jenter for to dager med mange fine og spennende aktiviteter. Da jentene hadde innkvartert seg ble det en slags mesternes mester med mange ulike aktiviteter. Jentene var delt inn i tre lag. Etter at mesternes mester var ferdig, ble det masse pizza som foreldre hadde lagd. Ettersom jentene skulle ha en treningsøkt allerede 0900 lørdag morgen, ble det tidlig ro på klubbhuset. Mange av jentene var nok spente på øktene neste dag.

Lørdag ble det en tidlig frokost og jentene fikk god tid til å gjøre seg klare før første økt. Klokka 0900 kom Julie Blakstad til klubbhuset og tok med seg jentene til dagens første økt. Etter en liten økt med oppvarming, var det på tide å øve ulike kamprelaterte ferdigheter. Jentene var læringsvillige og ivrige på å få til Julies øvelser. Julie var dyktig og jentene ivrige. Det ble en lærerik økt, som ble avsluttet med en spilleøkt.

Etter økta uta, gikk turen inn i klubbhuset hvor jentene fikk frukt og litt og drikke. Inne ble det en godt økt hvor Julie fikk fortelle litt om hva hun har opplevd så langt i sitt fotballiv og jentene fikk muligheten til å spørre Julie om det de måtte lure på. Det kom mye spennende spørsmål, og det er klart at jentene lurte på mye. Etter at økta var ferdig, ble det mulighet for selfier med Julie og autografer.

Etter dette tok Ane Nyløkken Helseth med seg jentene ut på feltet for økt nummer to. Tema her var førsteforsvarer. Dette er noe jentene ikke har jobbet mye med før. Det ble en fin økt på rundt 45 minutter før vi ga oss.

Klokka 1200 var den sosiale samlingen over, og det var fornøyde og stolte jenter som dro. Dette var gøy og stort for oss trenere også. Husk at det er den som driver mest med ball, som oftes blir best.

Takk til Julie Blakstad og Ane Nyløkken Helseth som var med og ga jentene våre minner for livet. Dere er supre! Ikke mange klubber som har to så store profil som stiller opp for klubben sin.

Takk til Merete Nissen Westgaard som lagde en helt fantastisk sosial sammenkomst for jentene.

Lars Schee og resten av støtteapparatet